26/01/202312:51

Στο εργοστάσιο «ΗΡΑΚΛΗΣ» ο Φωκίων Ζαΐμης: «Επισκέφθηκα μια ισχυρή εταιρεία που πρέπει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και τον επόμενο αιώνα»

Στο εργοστάσιο «ΗΡΑΚΛΗΣ» ο Φωκίων Ζαΐμης: «Επισκέφθηκα μια ισχυρή εταιρεία που πρέπει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και τον επόμενο αιώνα»

Την ιστορική εταιρεία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ επισκέφθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης μαζί με συνεργάτες του από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της εταιρείας, στη συνέχεια είχε ένα εποικοδομητικό διάλογο με τα στελέχη της για την πορεία της επιχείρησης, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και τους νέους στόχους που έχει θέσει για τα επόμενα χρόνια.


«Επισκέφθηκα μια εταιρεία με εξαιρετική ποιότητα υλικού και με ανθρώπινο δυναμικό που αναπτύσσεται δημιουργικά. Μια εταιρεία με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος, μια εταιρεία με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα και μέλλον. Από τη θέση ευθύνης που κατέχω και παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, εργάζομαι στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Πάντα, υπάρχουν προγράμματα, δράσεις και ευκαιρίες αρκεί να συνεργαζόμαστε και να στοχεύουμε με θέληση και γνώση. Η εταιρεία «Ηρακλής» πρέπει να συνεχίσει την ανοδική της», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ μετρά πάνω από 110 χρόνια ιστορίας και επιτυχημένης λειτουργίας, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και έξυπνες λύσεις προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών με προσήλωση στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, της κυκλικής οικονομίας και της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν οι κάτωθι: o Διευθυντής Κέντρων Διανομής Ιωάννης Σπανομήτρος, o Γενικός Διευθυντής Εξαγωγών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας Νίκος Μπόζος και ο Προϊστάμενος Κέντρου Διανομής Τσιμέντου Ρίου Χρήστος Τουλιάτος.
Στο τέλος της συνάντησης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας παρουσία όλου του προσωπικού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα