01/02/202318:05

Ηλεία: Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στην Επ.Ο. Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης του Πελόπιου, μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

Δυναμική κινητοποίηση , πραγματοποιήθηκε στην επαρχιακή οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης του Πελόπιου, μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και των Συλλόγων Πελοπίου και Περιχώρων, Καυκονίας και Χελιδονιού.

Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου και απαίτησαν μεταξύ άλλων μέτρα για την ανύπαρκτη τιμή της μαύρης κορινθιακής σταφίδας, αλλά και να αποδοθούν χωρίς όρους και προϋποθέσεις οι αποζημιώσεις απ’ τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021.

Δίπλα στους αγωνιζόμενους αγροτοκτηνοτρόφους, βρέθηκε η ΕΛΜΕ του νομού με την πρόεδρό της, Στέλλα Αναστασίου, αλλά και η ομάδα γυναικών Πύργου της ΟΓΕ, με επικεφαλής τη Σία Ξενοστάθη. Επίσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας, Άγγελος Κολόσακας και Γώργος Γεωργούλης, αντίστοιχα.

Προχωρώντας σε κλιμάκωση της πάλης, η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε πανηλειακό συλλαλητήριο στον Πύργο, την Τρίτη 7 Φλεβάρη, με προσυγκέντρωση στις 11.40 π.μ. στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, καλώντας σε μαζική συμμετοχή. Μέχρι τότε θα γίνουν περιοδείες ενημέρωσης στα χωριά του νομού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα