17/02/202316:41

Ηλεία: Κινητοποίηση των συνταξιούχων στον Πύργο (photos)

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πύργου πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι της Ηλείας και αμέσως μετά πορεύτηκαν στα γραφεία του ΕΦΚΑ. Εκεί, έδωσαν στην διευθύντρια το ψήφισμα της συγκέντρωσης με την επισήμανση ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους πιο μαζικά, ενωτικά και δυναμικά.

Στη συγκέντρωση, την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και περιχώρων Χρήστος Τσαγκάρης, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου, Νικόλαος Σπηλιόπουλος, ενώ χαιρετισμό έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΕΕ Πύργου, Πέτρος Καπαρέλης.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Γιώργος Σκιαδιώτης ο οποίος μετέφερε και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων καλώντας τους συνταξιούχους να είναι σε εγρήγορση και στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε γ«ιατί πολλούς σωτήρες θα βρούμε να μας κτυπούν την πλάτη, όμως το κίνημα μας έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ποιοι είναι και ήταν δίπλα του».

Την συγκέντρωσή μας χαιρέτησε ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Ν. Ηλείας Νίκος Λοχοβίτης, ενώ ο Γραμματέας του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαλιάδας Βασίλης Πολυζωγόπουλος παρουσίασε το ψήφισμα της συγκέντρωσης το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα και κατατέθηκε στην διευθύντρια του ΕΦΚΑ Ν. Ηλείας

902.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα