24/02/202313:04

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Βραβεύτηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Κρεστένων από τον δήμαρχο για την «πρωτιά» στους αγώνες βόλεϊ στην Ηλεία (photos)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Κρεστένων, από το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Βραβεύτηκε για την «πρωτιά»
στους αγώνες βόλεϊ στην Ηλεία

«Σάκης Μπαλιούκος: « Ο δήμος είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη σωστή άθληση της νεολαίας»

Την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Κρεστένων που έλαβε την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Πετοσφαίρισης στην Ηλεία, βράβευσε στο κλειστό γήπεδο Κρεστένων, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος.


Η βράβευση έγινε την Παρασκευή 24-2 σε μια μεγάλη γιορτή στο κλειστό γήπεδο και στο σχολείο, για την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στους πρωταθλητές και στους γυμναστές Ελπίδα Διαμαντέλλη και Φώτιο Νικολόπουλο.


Το σχολείο βράβευσε επίσης την υπέροχη κερκίδα, αλλά και τους MVP από τη συμμετοχή του σχολείου στους αγώνες πετοσφαίρισης γυναικών και ποδοσφαίρου ανδρών.
Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων συνεχάρη τους μαθητές του ΓΕΛ Κρεστένων για τη σημαντική επιτυχία τους στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης, ευχόμενος να έχουν ανάλογα αποτελέσματα σε όλες τις προσπάθειές τους στο μέλλον. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι ο δήμος είναι πάντα αρωγός σε κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην απρόσκοπτη και σωστή άθληση και ψυχαγωγία της νεολαίας, με τη δημιουργία νέων αλλά και τη διατήρηση των υπαρχόντων αθλητικών εγκαταστάσεων.


Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΓΕΛ Κρεστένων Βασίλειος Λυρής τόνισε πως «ήταν δύσκολοι αγώνες, η ομάδα έπαιζε εξαιρετικά και όλα τα παιδιά έφτασαν στο 100% του εαυτού τους. Πολλά τα είναι τα συναισθήματα και κυρίως συγκίνηση που η ομάδα κατάφερε να βγει πρώτη το Νομό μας μετά από τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες, με καθόλου ευκολία και πολύ προσπάθεια».


Εξάλλου η διευθύντρια του ΓΕΛ Κρεστένων κ. Βασιλική Πετροπούλου ανέφερε τα εξής:
«Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά όχι μόνο για την επιτυχία, αλλά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Η συλλογική προσπάθειά τους ήταν εξαιρετική, όπως και όλο το σχολείο που τους στήριξε 100%. Ζήσαμε ένα όμορφο ταξίδι μέχρι εδώ και τους ευχόμαστε το καλύτερο στη συνέχεια. Είναι δύσκολη η διάκριση για ένα σχολείο περιφερειακό, αλλά βλέποντας την ομάδα μας το πιστεύαμε, γι’ αυτό και στηρίξαμε όλοι μαζί τα παιδιά. Στο πλευρό της ομάδας και ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων που παραχώρησε το κλειστό Κρεστένων για τις προπονήσεις και εκπροσωπήθηκε στον τελικό από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο».


Ακόμα η γυμνάστρια του ΓΕΛ Κρεστένων κ. Ελπίδα Διαμαντέλλη δήλωσε τα εξής:
«Η ομάδα αυτή κέρδισε γιατί είχε ομαδικό πνεύμα, τα παιδιά ήταν πολύ καλά στη συνεργασία τους , ήταν υπάκουα, πιστά στο στόχο τους και ήθελαν να κερδίσουν πολύ τους αγώνες. Όλοι βοήθησαν σε αυτό, ο δήμος, οι καθηγητές και οι γονείς που επέτρεψαν στα παιδιά να παρακολουθήσουν τους αγώνες και η κερκίδα να είναι σύσσωμη σε κάθε αγώνα. Είχαμε μακράν την καλύτερη κερκίδα απ’ όλα τα σχολεία. Είναι μεγάλη χαρά και η δική μου γιατί ήμουν πρώτη φορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ήμουν με το σχολείο που φοίτησα στο παρελθόν και έχω τα παιδιά των συμμαθητών μου που πηγαίναμε μαζί σχολείο τότε. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Οι ομάδες των ΓΕΛ Κρεστένων και Βαρθολομιού διεκδίκησαν την 1η θέση στην Ηλεία. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΓΕΛ Κρεστένων με 2-0 στα σετ. Στους προηγούμενους αγώνες είχε επικρατήσει των ομάδων του ΓΕΛ Λάλα με 2-1, του1ου ΕΠΑΛ με 2-0 και του 3ου ΓΕΛ Πύργου με 2-1.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα πετοσφαίρησης του ΓΕΛ Κρεστένων είναι σε περιφερειακό επίπεδο και συγκεκριμένα με την αντίστοιχη ομάδα σχολείου της Αιτωλοακαρνανίας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα