21/03/202313:32

Συγχαρητήρια και ευχές του δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου στο νέο Πρωτοσύγκελο της Ι. Μ. Ηλείας Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο Σπανόπουλο

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο Σπανόπουλο απέστειλε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Στην επιστολή του ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρεται στο πλούσιο κοινωνικό και πνευματικό έργο του Αρχιμανδρίτη Φιλάρετου Σπανόπουλου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Επί τη αναγγελία της τοποθετήσεώς σας, στην θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης, δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχές μου και τα συγχαρητήρια για γόνιμη και καρποφόρο διακονία από τη νέα σας θέση.

Είμαι σίγουρος και βέβαιος ότι θα επιτελέσετε το κοινωνικό αλλά και πνευματικό σας έργο σε μια Μητρόπολη που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πνευματική ανάταση των Ηλείων και ειδικά αγάπη, ελπίδα και βοήθεια στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Καλή επιτυχία στην υψηλή αποστολή την οποία καλείστε να φέρετε εις πέρας. Την αποστολή της αγάπης, βοήθειας και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα