30/03/202317:54

Ο Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος: Έλαβε την ευχή του Αρχιεπισκόπου!

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Έλαβε την ευχή του Αρχιεπισκόπου!

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’.

Ο Ηλείος βουλευτής επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο στο γραφείο του και ζήτησε την ευλογία του για την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά στον πολιτικό στίβο, εν όψει και των εθνικών εκλογών, και είχαν μία ειλικρινή συζήτηση για κοινωνικά, πολιτικά και γενικότερα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και για ζητήματα που αφορούν την Εκκλησία, όπως είναι η εκκλησιαστική περιουσία όπου υπάρχουν ανοιχτά θέματα που αφορούν το νομό μας.


Ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχτηκε με χαρά τον κ. Νικολακόπουλο και του ευχήθηκε καλή δύναμη με την ευλογία του Θεού, προκειμένου να ανταποκριθεί επάξια στο κοινοβουλευτικό του έργο και καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και επιτυχία στον αγώνα του και φυσικά του ευχήθηκε για την επανεκλογή του.

Ο κ. Νικολακόπουλος δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τον τρόπο που ο Αρχιεπίσκοπος προσεγγίζει και περιβάλει τους νέους ανθρώπους και μάλιστα τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική και έχουν διάθεση να προσφέρουν στον τόπο.

Δέχτηκε με σεβασμό τις ευχές του και όπως είπε, πήρε δύναμη για να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά του με γνώμονα πάντα το καλύτερο και για τον Νομό και την χώρα μας αλλά και για τους συνανθρώπους του που αξίζουν ένα καλύτερο σήμερα και ένα ακόμη καλύτερο αύριο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα