22/04/202311:39

Άννα Μαρία Βλαγκούλη: Εγκάρδια συνεργασία με τον Δήμαρχο Πύργου για την υποψήφια βουλευτή ΝΔ Ηλείας

Εγκάρδια συνεργασία με τον Δήμαρχο Πύργου

Την υποψήφια βουλευτή ΝΔ Ηλείας Άννα Μαρία Βλαγκούλη, και κόρη του καλού προσωπικού του φίλου, αείμνηστου Θεόδωρου Βλαγκούλη, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, κατά την επίσκεψη της στο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και συγκινησιακό κλίμα, καθώς για αρκετή ώρα η συζήτηση στράφηκε γύρω από τον αείμνηστο πατέρα της υποψηφίας. Όπως τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος: «Ήταν προσωπικός μου φίλος, από τους καλύτερους ανθρώπους που είχα γνωρίσει στη ζωή μου. Επί μια 20ετία σχεδόν, είχαμε μια παράλληλη συνύπαρξη στην πολιτική μας διαδρομή. Ήταν ένας έντιμος, ακούραστος άνθρωπος, στην υπηρεσία της Ηλείας και κάθε Ηλείου».

Ο Δήμαρχος Πύργου και η κ. Βλαγκούλη είχαν μια εκτενή συζήτηση για τα καίρια θέματα του Δήμου αλλά και της Ηλείας γενικότερα, καθώς και για τις μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες που σημειώθηκαν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση. Μάλιστα, την ενημέρωσε για την επείγουσα επιστολή που έστειλε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και το Γραφείο του Πρωθυπουργού όπου ζητά την επίσπευση των καταγραφών και των αποζημιώσεων στους πληγέντες.

, ο κ. Αντωνακόπουλος ευχήθηκε στην κ. Βλαγκούλη, μια καλή προεκλογική περίοδο και κάθε επιτυχία, σημειώνοντας: «Ο δυναμισμός, η αισιοδοξία και ο ρομαντισμός των νέων ανθρώπων, ίσως να μπορέσει να καλύψει το ιστορικό έλλειμα που έχει η Ηλεία στις μεγάλες υποδομές, μέσα από μια ειλικρινή σχέση με τον πολίτη».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα