22/04/202310:01

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος – 14 ημέρες μετά τη δολοφονία

Στις 3 Μαρτίου, ο 34χρονος σκότωσε την μητέρα του, ενώ είχε αφήσει και ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι εξηγώντας τους λόγους που διέπραξε το έγκλημα.
Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 71χρονης γυναίκας στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, καθώς σήμερα, δύο εβδομάδες μετά, συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο μητροκτόνος εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται, ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του, ενώ οι αρχές εξέταζαν ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της μητροκτονίας

Στις 3 Μαρτίου, ο 34χρονος σκότωσε την μητέρα του, ενώ είχε αφήσει και ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι εξηγώντας τους λόγους που διέπραξε το έγκλημα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωνε στο σημείωμα, οδηγήθηκε στη δολοφονία της μητέρας του, γιατί τον εγκατέλειψε η σύντροφός του, παράτησε τη δουλειά του και δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα, ζητώντας συγγνώμη από όλους, αλλά κυρίως από τον Θεό.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα λευκό όχημα, που είχε νοικιάσει ο γιος της, πίσω από το κτίριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 7 περίπου χρόνια ο πατέρας του 34χρονου είχε χάσει τη ζωή του όταν τον παρέσυρε όχημα στη Χαλκηδόνα και λίγο καιρό αργότερα, η σύζυγός του εμφάνισε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο δράστης εκτέλεσε εξ επαφής με μία κυνηγετική καραμπίνα την 71χρονη γυναίκα, μέσα στο αυτοκίνητό της.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα