22/04/202320:20

Σφοδρό ατύχημα με αγωνιστικό αυτοκίνητο στο το ράλι σπριντ Αιγίου – Στο νοσοκομείο o οδηγός και ο συνοδηγός- Είχανε Άγιο…

Πλήρωμα από την Κρήτη που συμμετείχε σε ασφάλτινο αγώνα είχε σφοδρή έξοδο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει σε αυλή σπιτιού. Στο νοσοκομείο οι δύο αθλητές δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη ζωή τους…

Στην περιοχή του Αιγίου πραγματοποιήθηκε το ράλι σπριντ Αιγίου, ένας ασφάλτινος αγώνας ο οποίος προσμετρούσε τόσο για το κύπελλο ασφάλτινων αγώνων όσο και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστορικών. Στον αγώνα συμμετείχαν 42 αγωνιστικά πληρώματα που έπρεπε να καλύψουν δύο φορές την ειδική διαδρομή «Φτέρη».

Είχανε Άγιο…

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αγνωστικό όχημα ξέφυγε της πορείας του, χτύπησε σε μία στέγη και κατέληξε σε αυλή σπιτιού ενώ χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν το γεγονός ότι έφυγε ο κινητήρας του οχήματος. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο αθλητές, όπου ο ένας εξ αυτών αρκετά σοβαρά (χωρίς να υπάρχει ανησυχία για την ζωή του), όπου μεταφέρθηκε και σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Είχανε Άγιο. Το roll cage έφτασε ελάχιστα εκατοστά από το κράνος του ενός αθλητή. Τόσο το roll cage όσο και το HANS (προστατευτικό που κρατάει τον αυχένα) έκαναν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα » δήλωσε πρώην αγωνιζόμενος στο Newsauto.

Όπως αποδείχτηκε το ατύχημα ήταν πολύ σκληρό όμως η πρόληψη στα θέματα και στον εξοπλισμό ασφαλείας έπαιξαν το ρόλο τους και δεν υπήρξαν χειρότερες καταστάσεις.

filodimos.gr- Newsauto.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα