26/04/202310:31

H 2η μέρα του Olympia Rally προσφέρει εικόνες υψηλής δράσης!

H 2η μέρα του Olympia Rally προσφέρει εικόνες υψηλής δράσης!

Η 2η ημέρα του Olympia Rally αποδείχθηκε συναρπαστική και γεμάτη δράση αγώνας, στέλνοντας τους αναβάτες για μια περιήγηση γύρω από τα Όρη Καλαβρύτων. Οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να δουν το λόφο του Σκεπαστού και στη συνέχεια να πάνε στο Μοναστήρι της Μακελαριάς και στη συνέχεια στους Λουσούς και στο Σπήλαιο των Λίμνων. Μετά ανέβηκαν στα Ζαρέλια για να φτάσουν στη λίμνη Φενεού και το μαγικό χωριό της Ζαρούχλας.

Η ημέρα ξεκίνησε με τους ανταγωνιστές να αντιμετωπίζουν μια δύσκολη διαδρομή 200χλμ που δοκίμασε την αντοχή, τη δεξιότητα και τη στρατηγική τους. Περιλάμβανε με όλα τα τερρέν, μια μίξη τεχνικών και υψηλής ταχύτητας ενότητων, με πετρώδες έδαφος, λάσπη και πλοήγηση σε συνεχείς απότομους λόφους.

Καθώς οι αναβάτες προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όριά τους, ο αγώνας γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός, με τους κορυφαίους αναβάτες να διεκδικούν την νίκη. Η διαδρομή αποδείχθηκε απρόβλεπτη, με αρκετά σημεία πλοήγησης που απαιτούσαν προσοχή και απρόσμενα εμπόδια που τους καθυστερούσαν.

Στο τέλος, ήταν ο #304 Mike WIEDEMANN (DE) που αναδείχθηκε ως ο ταχύτερος της Δεύτερης Ημέρας, ολοκληρώνοντας τη σκηνή σε χρόνο 4:07’41”. Ο #52 Ferdinand KREIDL (AT) τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 4:14’34”, ακολουθούμενος από τον #423 Maximillian SCHEK (DE) στην τρίτη θέση.

Ο γρηγορότερος από τους Έλληνες αναβάτες ήταν ο #51 Χρήστος ΠΕΛΟΥΣΗΣ που τερμάτισε 6ος.

Top 5:
1. #423 Maximillian
2. #52 Ferdinand KREIDL
3. #423 Maximillian SCHEK
4. #7 Jan ZATKO
5. #300 Dominik HETZER

Ο αγώνας συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες, με ακόμα περισσότερη συναρπαστική δράση και εκπλήξεις που περιμένουν τους αναβάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Olympia Rally, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων και φωτογραφίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.olympiarally.com

Μπορείτε να δείτε εδώ τα αποτελέσματα: ΕΔΩ
Φωτογραφίες από τον αγώνα: ΕΔΩ

Off Road Team

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα