30/04/202320:45

Θρίλερ στη Μυτιλήνη: 33χρονος βρέθηκε νεκρός με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις- Τι αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου 33χρονου άνδρα, σήμερα, Κυριακή τα χαράματα στο Συνοικισμό της Μυτιλήνης. Οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν το γεγονός, εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Ο 33χρονος βρέθηκε στη γωνία των οδών Κυδωνιών και Μητροπολίτη Αδαμαντίου στις 3 παρά 20 μετά τα μεσάνυχτα από κατοίκους παρακείμενων κατοικιών που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από προσκύνημα στον Ταξιάρχη στο Μανταμάδο. Οι περίοικοι τον αναγνώρισαν δεδομένου ότι έμενε στην περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπολίτη Αδαμαντίου λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε.

Τι αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε μαζί του ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις του, είπε στο «Ν» ότι ζητούσε βοήθεια γιατί πονούσε στη μέση του, το πρόσωπο του ήταν μέσα στα αίματα ενώ δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Τον ρώτησα αν τον χτύπησαν, είπε στο «Ν» και αυτός απάντησε πως όχι δεν τον χτύπησαν αλλά έπεσε».

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου πολύ σύντομα κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώσθηκε με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και κατάγματα κυρίως στη λεκάνη.

Σύμφωνα με το in.gr το σύνολο των στοιχείων εξετάζουν σοβαρά στελέχη της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου χωρίς όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε να αποκλείεται κανένα απολύτως ενδεχόμενο.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 33χρονου αναμένεται γίνουν γνωστά από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του καθώς και από τις μαρτυρικές καταθέσεις όλων εκείνων με τους οποίους ο 33χρονος ήταν μαζί μέχρι εκείνη την ώρα.

in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα