02/06/202310:18

Στην περιοχή της Φιγαλείας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (photos)

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος συνεχίζει την περιοδεία του στην Ηλεία και συνομιλεί με τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους εκπροσώπους φορέων και των τοπικών κοινοτήτων.

Τα μηνύματα για την εκ νέου νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, που λαμβάνει ο κ. Αβραμόπουλος στις περιοδείες που πραγματοποιεί,  είναι πολύ θετικά και αισιόδοξα.

«Θα πάμε εκεί που ελλείψει χρόνου δε φτάσαμε στην πρώτη μας προεκλογική εκστρατεία. Και αυτό που θέλουμε είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω την απήχηση των μηνυμάτων μας προς τους πολίτες. Στόχος μας να συνεχίσουμε το πλούσιο κυβερνητικό έργο, προκειμένου η Ελλάδα να συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης, των επενδύσεων, στον δρόμο που της αξίζει» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής Φιγαλείας.

Στο Κρυονέρι, την Νέα Φιγαλεία και το Λέπρεο, που επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης,  συναντήθηκε με κατοίκους και συζήτησαν τόσο για ζητήματα της καθημερινότητας όσο για τα   μεγαλύτερα θέματα της περιοχής και τους επεσήμανε ότι η περιφέρεια και οι κάτοικοι της ελληνικής υπαίθρου είναι αυτοί που κρατούν ζωντανή την χώρα.

Ο κ. Αβραμόπουλος απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των τοπικών παραγόντων και των κατοίκων, ζήτησε τη συνεργασία τους και ανέφερε πως θα βρίσκεται δίπλα στη περιοχή και τους κατοίκους της.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και την στήριξή τους και τους κάλεσε να στηρίξουν τον αγώνα για την περαιτέρω ανάταξη της χώρας και της περιοχής.

avramop n figal 2

avramop n figal 3

avramop n figal 4

avramop n figal 5

avramop n figal 6

(

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα