02/06/202313:40

Δήμος Ηλιδας: Πλήρους απασχόλησης οι καθαρίστριες ΙΔΑΧ σχολικών μονάδων

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΛΙΔΑΣ

Πλήρους απασχόλησης οι καθαρίστριες ΙΔΑΧ

σχολικών μονάδων

 

Οριστική λύση με το θέμα του ωραρίου εργασίας των καθαριστριών σχολικών μονάδων κατηγορίας ΙΔΑΧ του δήμου Ήλιδας, έδωσε η δημοτική αρχή μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε τους τελευταίους μήνες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενοι πόροι και να προχωρήσει η σχετική διαδικασία.

Πρόκειται για εννέα καθαρίστριες με τετράωρη απασχόληση οι οποίες εντάσσονται πλέον στην κατηγορία της πλήρους απασχόλησης, κάτι που αποτελούσε αίτημά τους αλλά και επιθυμία της δημοτικής αρχής.

Κατά την συνάντηση που είχαν το πρωί της Παρασκευής με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Ήλιδας κ. Παναγιώτη Παναγιωτάρα και κ. Ευγένιο Αστερή, οι καθαρίστριες ενημερώθηκαν για το που βρίσκεται η διαδικασία, μετά και την ένταξη του απαιτούμενου ποσού στον προϋπολογισμό του δήμου, αλλά και για τις προσωπικές προσπάθειες που κατέβαλλε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη.

Και οι δύο αντιδήμαρχοι επεσήμαναν ότι οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί έγιναν πράξη και ότι αυτός ήταν ο στόχος εξαρχής και σε αυτή την κατεύθυνση είχαν επικεντρωθεί οι προσπάθειες, ενώ ευχαρίστησαν τις καθαρίστριες για την μέχρι τώρα προσφορά τους, και κατά την περίοδο της πανδημίας, και τους ζήτησαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενες δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την θετική εξέλιξη και ευχαρίστησαν θερμά την δημοτική αρχή για τις ενέργειές της στην ευόδωση του αιτήματός τους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα