06/06/202312:26

Ο Πρόεδρος του Μπορσίου Χρήστος Παναγόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα – Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μπορσίου με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας  κ. Χρήστος Παναγόπουλος. Ο κ. Παναγόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο», δήλωσε ο κ. Χρήστος Παναγόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Χρήστο Παναγόπουλο στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Χρήστος Παναγόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Χρήστος Παναγόπουλος γεννήθηκε στο Μπόρσι όπου και κατοικεί. Ασχολείται με γεωργικές καλλιέργειες. Την τετραετία 2006-2010 ήταν τοπικός σύμβουλος και από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Μπορσίου.

pangopoulos lentzas nea por 2

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα