08/06/202317:35

Συνάντηση Δημήτρη Αβραμόπουλου με επιχειρηματίες και εμπόρους της Ηλείας (photos)

Συνοδευόταν από τους υποψήφιους βουλευτές 

Λευτέρη Βαρουξή και Μαριάννα Σταθοπούλου

Ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Δημήτρη Αβραμόπουλος συνεχίζει την περιοδεία του και τις επαφές του με φορείς και πολίτες του Νομού.
Πλαισιωμένος από τους υποψήφιους βουλευτές Λευτέρη Βαρουξή και Μαριάννα Σταθοπούλου συναντήθηκε με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του νομού. Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, βρέθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εμπορικές επιχειρήσεις της Ηλείας, οι δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος και θέματα της τοπικής αγοράς.

Ειδικότερα τέθηκαν ζητήματα σχετικά με την συσσώρευση χρεών, τα «πυροδάνεια», την αύξηση του ενεργειακού κόστους, τον αποκλεισμό της συντριπτικής πλειοψηφίας των εμπόρων από επενδυτικά εργαλεία και τη μείωση του τζίρου. Αναπτύχθηκε χρήσιμος διάλογος, ανταλλάχθηκαν πολύπλευρες απόψεις και ιεραρχήθηκαν προτάσεις.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας άκουσαν με προσοχή τις σκέψεις των μετεχόντων για τα πολλά και σοβαρά θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο ώστε να αξιολογήσουν τις καλύτερες επιλογές και να προτείνουν τις ενδεδειγμένες λύσεις οι οποίες θα εφαρμοστούν την επόμενη μέρα των εκλογών. Όπως τονίστηκε προϋπόθεση για την επίλυση των προβλημάτων και αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας είναι οι συνέργειες σε τοπικό επίπεδο.
 

Σε Δουνέικα, Σαβάλια και Αμπελόκαμπο

Επισκέψεις στα Δουνέικα, τα Σαβάλια και τον Αμπελόκαμπο πραγματοποίησε ο κ. Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές κ. Βαρουξή και κ. Σταθοπούλου. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών «Μιλήσαμε για την κατάσταση του τόπου μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου και ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν πρέπει να επαναπαυθούμε.
post-feature-image
Γι αυτό καλούμε τους συμπολίτες να προσέλθουν στη νέα εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν με γνώμονα την πολιτική σταθερότητα και πρόοδο της χώρας να επιβεβαιώσουν εμφατικά το αποτέλεσμα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης. Μόνο με την ασφαλή αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα