10/06/202316:51

Τραγωδία στο Λασίθι: Αυτοχειρία δύο νεαρών αστυνομικών σε Σητεία και Καλό Χωριό– Αφησαν σημειώματα- Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί τους και η τοπική κοινωνία

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας στο Λασίθι από την, σχεδόν, ταυτόχρονη αυτοχειρία δύο νεαρών αστυνομικών σήμερα, Σάββατο, στη Σητεία και στο Καλό Χωριό. Άσχετα τα δυο περιστατικά μεταξύ τους σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές.

Απαγχονισμένος βρέθηκε στο Καλό Χωριό, ο ένας αστυνομικός ηλικίας 35 ετών, έγγαμος χωρίς παιδιά, με καταγωγή από την Άρτα. Ο 35χρονος είχε έλθει με μετάθεση και υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου απαγχονισμένος έξω από το σπίτι του, έχοντας αφήσει πίσω του σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα και παρακολουθούνταν από τον υπηρεσιακό ψυχίατρο, ενώ ακολουθούσε αγωγή.

Στη Σητεία έλαβε χώρα το δεύτερο περιστατικό σήμερα το πρωί όπου βρέθηκε απαγχονισμένος σε ελαιώνα, στην περιοχή Εσταυρωμένος, αστυνομικός 34 ετών, άγαμος, με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ και είχε έλθει στη Σητεία για διακοπές. Τον αυτόχειρα βρήκαν οι φίλοι του που τον αναζητούσαν, κάλεσαν το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία βοήθεια.

Νεκροψία νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια των δύο θανάτων.

ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα