15/07/202309:50

Η Φανή Κακοκέφαλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα – Υποψήφια με τη “Νέα Πορεία” στην Κοινότητα Αρετής

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Αρετής με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Φανή Κακοκέφαλου. Η κα Κακοκέφαλου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Φανή Κακοκέφαλου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε την κα Κακοκέφαλου στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Η Φανή Κακοκέφαλου έχει αποδείξει με την πορεία της πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες της και είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Την καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΑΝΗΣ ΚΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ

Η Φανή Κακοκέφαλου έχει καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Ζει μόνιμα στην Αρετή με τον σύζυγό της Γεώργιο Σπυρόπουλο και είναι μητέρα ενός παιδιού. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει γνώση υπολογιστών και Αγγλικών. Έχει διατελέσει γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετής.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα