21/07/202316:17

ΠΔΕ- Δημήτρης Νικολακόπουλος για το «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα»: «Σαββατοκύριακο γεμάτο φουλ δράση και θέαμα με beach soccer και ποδοτένις στο Κατάκολο!»

Δημήτρης Νικολακόπουλος για το «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» -«Σαββατοκύριακο γεμάτο φουλ δράση και θέαμα με beach soccer και ποδοτένις στο Κατάκολο!»

Συνεχίζονται -μέσα στο Σαββατοκύριακο- οι δράσεις του προγράμματος της Περιφ. Δυτ. Ελλάδας «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» με την διεξαγωγή δυο τουρνουά beach soccer στο Κατάκολο, καθώς και τουρνουά ποδοτέννις!


Σε δήλωση του ο αρμόδιος για την υλοποίηση του προγράμματος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, αναφέρει πως «Σύνθημα του προγράμματος που υλοποιούμε είναι το “Ο αθλητισμός δεν σταματά ποτέ”. Αυτό ακριβώς συμβαίνει το φετινό καλοκαίρι αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου και την Δευτέρα ολοκληρώνεται το 5ο τουρνουά beach soccer και το τουρνουά ποδοτένις στο Κατάκολο (Banana Beach bar) που έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο Σ/Κ προσελκύοντας εκατοντάδες θεατές!


Παράλληλα ολοκληρώνεται και το τουρνουά beach soccer φιλοξενώντας επίλεκτη ομάδα με διεθνείς αθλητές της Εθνικής Ελλάδος με και πάλι στο Κατάκολο (“Κουνέλια”)» τη Κυριακή 23 Ιουλιου.


Ο κ. Νικολακόπουλος διευκρίνισε ότι «Πρόκειται για δράσεις, συνυφασμένες με το καλοκαίρι, δράσεις που συναρπάζουν προσφέροντας θέαμα ακριβώς δίπλα στο κύμα! Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που και το φετινό καλοκαίρι συνεργάζομαι με ανθρώπους που η ζωή τους είναι συνυφασμένη με τον αθλητισμό και προσφέρουν σε αυτόν. Προσπαθούμε από κοινού για το καλύτερο και με ειλικρίνεια τους ευχαριστώ για τη συνεργασία και το αποτέλεσμα αυτής.
Φυσικά καλούμε τους πολίτες όλων των ηλικιών, να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις δράσεις και το υπέροχο θέαμα που προσφέρουν!»

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα