23/07/202314:44

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου: 4η στα 800μ η Γεωργία Δεσπολλάρη- Ακόμη μια σπουδαία διάκριση για την Πυργιώτισσα πρωταθλήτρια

Η Πυργιώτισσα αθλήτρια πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική παρουσία στο ενεργητικό της τερματίζοντας τέταρτη στα 800 μ. σε 2.03.70, πετυχαίνοντας την δεύτερη επίδοση της καριέρας της!

Μια ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση στο απαιτητικό αγώνισμα των 800μ πρόσθεσε στο παλμαρέ της η Πυργιώτισσα αθλήτρια Γεωργία Δεσπολλάρη, συμμετέχοντας με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Κράλιεβο της Σερβίας (ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023).

Η Γεωργία Δεσπολλάρη τερμάτισε στην τέταρτη θέση με χρόνο 2.03.70, πετυχαίνοντας την δεύτερη επίδοση της καριέρας της. Η νεαρή αθλήτρια βασίστηκε και πάλι στον δυναμισμό και την ταχύτητα της και παρά το γεγονός ότι κλείστηκε και χρειάστηκε να τρέξει και στην εξωτερική έκανε πολύ καλή παρουσία.

Θυμίζουμε πως η νεαρή αθλήτρια (και ποδοσφαιρίστρια στην ομάδα του Παναθηναικού και της Εθνικής Ομάδας) πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, στο Έσπο της Φινλανδίας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα