26/07/202313:11

Ο Μενέλαος Τζαβέλλας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο

Στη Δημοτική Ενότητα της Ανδρίτσαινας θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάκη Δημητρουλόπουλου, ο Μενέλαος Τζαβέλλας με καταγωγή από το Δραγώγι.

Ο Μενέλαος Τζαβέλλας έχει σπουδάσει σκηνοθεσία τηλεόρασης και κινηματογράφου, επικοινωνία και ΜΜΕ με ειδικότητα στην επικοινωνία & δημόσιες σχέσεις καθώς και ιστορία τέχνης, ζωγραφική και αγιογραφία στο Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στην επικοινωνία και στο casting director στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Από το 1994 έως το 2017 ασχολείται ενεργά με τα media και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα, με AΝΤ1, MΕGA, ALPHA Tv, MAD Tv, ΣΚΑΙ Tv, ALTER Tv, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 καθώς και με το αμερικανικό δίκτυο NBC και το MBC TV Ραδιοτηλεοπτικό Κέντρο της Μέσης Ανατολής.

Έχει τιμητικές βραβεύσεις από την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, από την UNESCO για την προσφορά του στον Πολιτισμό, κ.ά. Τα τελευταία 11 χρόνια σκηνοθετεί έργα με παραστάσεις που παρουσιάζονται σε αθηναϊκά θέατρα και με περιοδείες στην Ελλάδα, έργα του αφορούν ιστορικά θέματα με μεγάλη αποδοχή από το κοινό.

Dimitroulopoulos Tzavelas2

Ο Μενέλαος Τζαβέλλας δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον αξιοσέβαστο φίλο μου Τάκη Δημητρουλόπουλο για την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Νίκης του Δήμου μας. Τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ήταν τέτοιες που δεν θα επέτρεπαν οποιαδήποτε σκέψη ενασχόλησης με τα κοινά. Σε έναν κοινωνικό χώρο δηλαδή που δραστηριοποιούμαι από τα 17 μου χρόνια. Μέσα από τη διαρκή προσφορά μου στα κοινωνικά κινήματα και τα πολιτικά δρώμενα, υπηρέτησα και συνεχίζω να προσφέρω στην κοινωνία. Να ενισχύσουμε τις προοδευτικές μας ιδέες, τις αξίες της ισότητας και της δικαιοσύνης.

»Έτσι θέτω λοιπόν την υποψηφιότητά μου στην κρίση των δημοτών του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και το μόνο που θέλω είναι να προσφέρω στον τόπο μου, μαζί με όλες μου τις γνώσεις και την αγάπη για τον τόπο μας. Στα σχέδιά μας είναι ο Στρατηγικός σχεδιασμός διαχείρισης και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας.

»Η κατάρτιση ενός σχεδιασμού με στόχο την αξιοποίηση των μνημείων που διαθέτουμε προσδίδοντας στα μνημεία μας την υπεραξία που τους αναλογεί, ανάδειξη και αξιοποίηση των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ανδρίτσαινας–Κρεστένων. Ανακύκλωση και σεβασμός στο περιβάλλον. Τέλος, στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και σε μεγάλες δράσεις πολιτισμού».

Από την πλευρά του ο Τάκης Δημητρουλόπουλος είπε: «Καλωσορίζω τον φίλο Μενέλαο και τον ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή του και τη στήριξή του στον αγώνα μας για έναν καλύτερο Δήμο. Ο Μενέλαος Τζαβέλλας έχει διανύσει μια πολύ ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική διαδρομή. Είναι ταλαντούχος, με δημιουργική ικανότητα και καλλιτεχνική παιδεία. Δημιουργεί δρόμους στην τέχνη και τον πολιτισμό, με οδηγό την έμπνευσή του και με το ταλέντο του έχει συνθέσει καλλιτεχνικές δημιουργίες. Προσεγγίζει τα έργα του με ήθος και σεβασμό και τα αποδίδει με εξαιρετικό αποτέλεσμα σε καθηλωτικές παραστάσεις. Γίνεται αγγελιαφόρος μηνυμάτων και ιδεών μέσα από την τέχνη του και παιδεύει και εμπνέει μέσα από το καλλιτεχνικό του έργο.

»Με εφαλτήριο τη γνώση του, την πίστη του στην καλλιτεχνική αναβάθμιση του τόπου μας, την έμπνευσή του για δημιουργία, την διάθεσή του για κοινωνική προσφορά, συμπορευόμαστε για την πνευματική αναγέννηση της περιοχής μας. Θα είναι σημαντικός συνεργάτης για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη δημιουργία πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου μας».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα