06/08/202316:18

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ο Νίκος Πιτσούνης με τον Γιάννη Λυμπέρη και την παράταξη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ -ΝΕΑ‘ΗΛΙΔΑ ΕΠΟΧΗ’

Μοναδική επιλογή για τον τόποο Γιάν νης Λυμπέρης!

Η νέα γενιά στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη , με τον Νίκο Πιτσούνη να δηλώνει «ετοιμοπόλεμος» , συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Δημάρχου Ήλιδας «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Νίκος Πιτσούνης είναι ένα από τα νεότερα μέλη της παράταξης του Δημάρχου Ήλιδας, αποδεικνύοντας πως ο Γιάννης Λυμπέρης, εκφράζει το όραμα των νέων ανθρώπων για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού Δήμου. Τον Νίκο Πιτσούνη καλωσόρισε στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑΕΠΟΧΗ» ο επικεφαλής της κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος δήλωσε «καλωσορίζω σήμερα στην παράταξή μας έναν νέο άνθρωπο που διαθέτει όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε μέσα από τη δουλειά μας να πάμε τον Δήμο, τον τόπο μας, βήματα παραπάνω.Είναι ένας άνθρωπος που είμαι σίγουρος πως θα αφήσει το στίγμα του στα κοινά του Δήμου μας.

Καλώς ήρθες και καλό αγώνα να έχουμε στην πορεία μας για τη μεγάλη ΝΙΚΗ στις 8 Οκτωβρίου».

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη και τάχθηκα στο πλευρό του για να δημιουργήσουμε τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε» δήλωσε ο κ. Πιτσούνης και τόνισε «Με την εμπειρία, τις γνώσεις, και την αποφασιστικότητα που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης Λυμπέρης, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη της περιοχής μας, είμαι σίγουρος πως είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας προκειμένου να αλλάξει σελίδα και να μπούμε στη Νέα Εποχή!».

Ο Νίκος Πιτσούνης, ασχολείται με οικοδομικές και αγροτικές επιχειρήσεις και είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια ΒασιλικήΔαλαμάρ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα