13/08/202321:41

Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο: Υποψήφιος στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και ο Δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο
·
Ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος για ακόμα μία αναμέτρηση στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου
Μία ακόμα προσθήκη στην μεγάλη μας Συμμαχία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη Αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. Ο δικηγόρος και εκλεγμένος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, συμπορεύεται για ακόμα μία αναμέτρηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΗΛΙÎÎ συμμαχία για TO αυριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ZHTAME ΤΗΝ ΑΜΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ YD:"

Ο κύριος Γιαννόπουλος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ο ορισμός του πολιτικού, για να έχει πληρότητα, πρέπει να συνδυάζεται με το μέτρο. Οι τρείς συνιστώσες του μέτρου είναι το Πρέπον ο Καιρός και το Δέον. Καιρός είναι η αξιοποίηση της κατάλληλης στιγμής, η σωστή περίσταση για να γίνει κάτι. Το Πρέπον είναι η ορθή μεσότητα, αυτό που πρέπει να γίνει ώστε να επιτευχθεί το Δέον, ο μέγιστος στόχος.

Ο Πολιτικός είναι άνθρωπος του επίκαιρου και του μέτρου. Πιο επίκαιρη από ποτέ κρίνεται πλέον η περίοδος που διανύουμε για κομβικές αλλαγές στο Δήμο μας. Η θέληση συνοδευόμενη από την εμπειρία και την ανιδιοτελή διάθεση αποτελούν φωτεινούς φάρους ώστε να μας οδηγήσουν στο μέγιστο στόχο το Δέον που είναι η εξέλιξη και η πρόοδος του Δήμου μας σε άμεση συνάρτηση με την ευημερία των πολιτών που δοκιμάζονται σκληρά σε καθημερινή βάση και αμφισβητούνται ευθέως ακόμη και τα στοιχειώδη δικαιώματά τους.

Συντάσσομαι ξανά με την παράταξη “Ήλιδα – Συμμαχία για το αύριο” με επικεφαλής τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο καθώς ΤΩΡΑ είναι η σωστή περίσταση προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απαλλαγμένοι από κομματικούς χρωματισμούς, μικροπολιτικά συμφέροντα και ηγεμονικές ιδεοληψίες ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος στόχος και να θέσουμε το Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης ίσων ευκαιριών και ισοπολιτείας».

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος καλωσόρισε τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο στο νέο μας συνδυασμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Ο Παναγιώτης έχει δείξει δείγματα γραφής την τελευταία τετραετία, ως αιρετός σύμβουλος της παράταξής μας στην Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας. Έχει πάντα εποικοδομητικό λόγο και ένα ξεχωριστό όραμα για το Δήμο και την Αμαλιάδα, συμβάλλοντας με τις προτάσεις και τις απόψεις του στη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στην πόλη μας».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα