14/08/202318:23

Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Ο Περικλής Πατσούρης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Ο Περικλής Πατσούρης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο» συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Περικλής Πατσούρης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών έχοντας διανύσει μια σημαντική πορεία σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας συντάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου Πύργου και δηλώνει: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόσκληση και η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που εκθέτω τον εαυτό μου στην κρίση τωνσυμπολιτών μου.

Στην δημοσιογραφική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια βίωσα τα προβλήματα της πόλης μου και των χωριών του δήμου μας. Πράγματι τα 4 χρόνια της δημαρχιακήςθητείας του Τάκη Αντωνακόπουλου ο τόπος μας αλλάζει προς το καλύτερο.

Συστρατεύομαι μαζί του γιατί πιστεύω πως μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, μακριά από σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα. Στις εκλογές του Οκτωβρίου μαζί αποφασίζουμε, με δήμαρχο πάλι τον Τάκη Αντωνακόπουλο, να συνεχίσουμε μπροστά!”

Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τον Περικλή Πατσούρη δηλώνοντας:– «Καλωσορίζουμε στο μεγάλο μας συνδυασμό ακόμη ένα γγνωστό και καταξιωμένο στον επαγγελματικό του χώρο, πρόσωπο της πόλης μας.

Με χαρά υποδεχόμαστε τον Περικλή Πατσούρη. Η πολύχρονη εμπειρία του, στο χώρο της προβολής, αναμφισβήτητα θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω εξωστρέφεια της πόλης και του Δήμου μας σε βασικούς τομείς, όπως ο τουρισμός και ο πολιτισμός».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα