20/08/202316:16

Τρεις ακόμη γυναίκες υποψήφιες στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα (photos)

Η Ελένη-Μαρία Σκρέπα στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μανολάδας βρίσκεται η Ελένη-Μαρία Σκρέπα.
Η κα Σκρέπα, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Ελένη-Μαρία Σκρέπα. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζα, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Ελένη-Μαρία Σκρέπα. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΡΕΠΑ 
 Η Ελένη-Μαρία Σκρέπα ζει στη Μανολάδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ Λογιστικής και έχει εξειδίκευση σε τεχνικές επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος εμπορικής τράπεζας επί 10 έτη και σε πρακτορείο ΕΛΤΑ. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μανολάδας «Η Αρχαίας Υρμίνη» για 4 χρόνια, ενώ έχει διατελέσει και Γραμματέας στον Σύλλογο. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η Νικολίτσα Αργυροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

 Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Μανολάδας βρίσκεται η Νικολίτσα Αργυροπούλου. Η κα Αργυροπούλου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Νικολίτσα Αργυροπούλου. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζα, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Νικολίτσα Αργυροπούλου. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».
 ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 
 Η Νικολίτσα Αργυροπούλου ζει στη Νέα Μανολάδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Η Παναγιώτα Γιαννακουλοπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

 Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ανδραβίδας βρίσκεται η Παναγιώτα Γιαννακουλοπούλου. Η κα Γιαννακουλοπούλου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! «Είμαι στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και της «Νέας Πορείας»! Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική του πρόταση να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας!», τόνισε η Παναγιώτα Γιαννακουλοπούλου. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζα, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Παναγιώτα Γιαννακουλοπούλου. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».
 ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 
Η Παναγιώτα Γιαννακουλοπούλου ζει στην Ανδραβίδα και συμμετέχει για δεύτερη φορά ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας. Είναι απόφοιτος Λυκείου με σπουδές στο ΔΙΕΚ Πάτρας στον τομέα Διοίκησης-Marketing. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα