20/08/202319:30

Ο Νίκος Τσακοπιάκος «δίνει το παρών» δίπλα στον Γιάννη Λυμπέρη- Η νέα γενιά «γεμίζει» με εκπροσώπους της την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Η νέα γενιά «γεμίζει» με εκπροσώπους της την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
Ο Νίκος Τσακοπιάκος «δίνει το παρών» δίπλα στον Γιάννη Λυμπέρη!
Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, ο Νίκος Τσακοπιάκος, εκπρόσωπος της νέας γενιάς του Δήμου Ήλιδας, συμπορεύεται με τον Δήμαρχο Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κ Γιάννη Λυμπέρη, στον εκλογικό αγώνα και θα είναι υποψήφιος στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.
Ο Νίκος Τσακοπιάκος, έχει αφήσει έντονο στο στίγμα του, τόσο στην Αμαλιάδα, όσο και τον Αμπελόκαμπο τον τόπο καταγωγής του, αφού έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣΤΕΡΑΣ ενώ παράλληλαδιατηρεί και τη δική του επιχείρηση.
«Δεν αμφέβαλλα ποτέ» δήλωσε ο κ. Τσακοπιάκος «πως ο Γιάννης Λυμπέρης, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας σε καλύτερα μονοπάτια. Άλλωστε η θητεία του στο Δήμο Ήλιδας, το έχει αποδείξει και κανείς δεν μπορεί να μην τον χαρακτηρίσει ως οραματιστή.
Χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκα την πρότασή του να είμαι υποψήφιος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τις προοπτικές για το επόμενο βήμα στο Δήμο μας. Η νέα γενιά χρειάζεται στήριξη και είμαι απολύτως βέβαιος πως μόνο ο Γιάννης Λυμπέρης μπορεί να θέσει τις βάσεις για να υλοποιήσουμε τα θέλω μας».
Καλωσορίζοντας τον κ Τσακοπιάκο στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ο Δήμαρχος είπε : ««Άλλη μία σημαντική προσθήκη, εκπρόσωπος της νέας γενιάς γιατην παράταξή μας, ο Νίκος θα μας βοηθήσει με τις ιδέες και τις προτάσεις του να περάσει ο δήμο μας στη νέα εποχή. Με χαρά τον καλωσορίζω στην παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία» .

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα