21/08/202319:17

Υποψήφιες στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου η Χριστίνα Δημητρόπουλου και η Ευσταθία Παλιοθόδωρου (photos)

Υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι και η Χριστίνα Δημητρόπουλου, η οποία κατοικεί μόνιμα στην κοινότητα Ξηροχωρίου του Δήμου Ζαχάρως και είναι κάτοχος διπλώματος στην ειδικότητα «Βοηθός βρεφονηπιοκόμων».

Ο Δήμαρχος την καλωσόρισε στο συνδυασμό της ΝΕ.Δ.Α. και της ευχήθηκε θερμά καλό αγώνα και καλή επιτυχία επισημαίνοντας ότι «η κ. Δημητροπούλου είναι μια συνεγυναίκα που εκπροσωπεί τη νέα γενιά και μπορεί να συμβάλλει στο όραμα και τον στόχο της παράταξής μας. Μαζί θα αγωνιστούμε για το μέλλον της Ζαχάρως».

Η κ. Δημητροπούλου σε δήλωσή της ανέφερε ότι «με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου να συνταχθώ στη παράταξη της ΝΕ.Δ.Α. στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και.βλέποντας σε εκείνον την προσήλωση, το ήθος και το θάρρος που απαιτούνται για την ανάπτυξη του τόπου μας. Καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους».

 

Υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου και η Ευσταθία Παλιοθόδωρου

Επιπλέον, υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι και η Ευσταθία Παλιοθόδωρου, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών, η οποία άσκησε τη δικηγορία επί 15 έτη στην Αθήνα ως δικηγόρος Αθηνών. Πλέον κατοικεί μόνιμα στη Ζαχάρω, όπου διατηρεί το δικηγορικό γραφείο της, και επίσης είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «καλωσορίζω την κ. Παλιοθόδωρου στην παράταξή μας. Πρόκειται για μια γυναίκα δυναμική και δίκαιη, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, έτοιμη να αγωνιστεί μαζί μας με απώτερο σκοπό την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία του τόπου μας. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Η κ. Παλιοθόδωρου με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, συμπεριλαμβάνοντάς τη στο ψηφοδέλτιο, και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα