26/08/202308:28

Ο Αναστάσιος Γαλανόπουλος υποψήφιος με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο

Ο Αναστάσιος Γαλανόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρέστενα, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής των ΕΛ.ΤΑ. Ήταν υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. στα καταστήματα Πύργου και Αρχ. Ολυμπίας. Ήταν εκλεγμένο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΛ.ΤΑ. από το 1980 έως το 2010 και μέλος της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής των ΕΛ.ΤΑ. απ το 2000 έως το 2010. Διετέλεσε Διευθυντής των ΕΛ.ΤΑ. Νομού Ηλείας κατά τα έτη 1993 έως 2010.

Ο Τάσος Γαλανόπουλος δήλωσε:

«Με χαρά δέχθηκα την πρόταση του φίλου μου Τάκη Δημητρουλόπουλου να συμμετέχω στον συνδυασμό. Συμπορεύομαι δίπλα του γιατί η πείρα του, η γνώση του στην αυτοδιοίκηση και η επιτυχημένη διαδρομή του εγγυώνται την προοπτική και την υλοποίηση της ανάπτυξης αυτού του τόπου.

Θα συμβάλω στην προσπάθεια και στον αγώνα που με αναπτυξιακά έργα, συνέπεια και διαφάνεια θα αλλάξουμε τον Δήμο μας, θα τον βγάλουμε από τη στασιμότητα και θα τον οδηγήσουμε στο φως και στην ελπίδα. Όλοι μαζί, με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο μας και με διάθεση να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την περιοχή μας, θα δώσουμε νέα πνοή και νέα ζωή.

Φίλε Τάκη, προχωράμε μπροστά και θα κερδίσουμε για τους δημότες και για τον τόπο μας»

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος τον καλωσόρισε λέγοντας:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι δίπλα στον φίλο μου Τάσο και τον ευχαριστώ για τη στήριξή του. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους που μας ενώνουν οι αναμνήσεις, τα όνειρα και οι προσδοκίες των παιδικών μας χρόνων. Γιατί μεγαλώσαμε μαζί, πήγαμε στο ίδιο σχολείο, παίξαμε στις ίδιες αλάνες, κάναμε τα ίδια όνειρα και πιστέψαμε μαζί σε έναν καλύτερο κόσμο. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που πιστεύουν στο μέλλον, στην προοπτική, στην επόμενη μέρα του Δήμου μας. Με τη σωστή λειτουργία, την οργάνωση του Δήμου και τις κατάλληλες υποδομές, θα συμβάλουμε και θα πετύχουμε τον στόχο για έναν καλύτερο Δήμο.

Θα αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο μας γιατί και θέλουμε και μπορούμε».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα