27/08/202318:33

Με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’, συστρατεύεται η Μαρία Πλανήτερου

Με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’, συστρατεύεται η Μαρία Πλανήτερου

“Ο Γιάννης Λυμπέρης δίνει βήμα στη νέα γενιά”

Με την παράταξη της νίκης, την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’, συστρατεύεται η Μαρία Πλανήτερου, η οποία θέτει υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, για να προσφέρει στον τόπο.

Η Μαρία είναι μία νέα γυναίκα, δραστήρια, ιδιοκτήτρια σχολής οδηγών- εκπαιδεύτρια και έχει μάθει να λειτουργεί με πρόγραμμα και συνέπεια.

«Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και πήρα αυτή την απόφαση γιατί θεωρώ ότι σαν νέος άνθρωπος, με φρέσκιες ιδέες και με άλλη οπτική απέναντι στα πράγματα, μπορώ να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου και να προσφέρω στον τόπο, προσδοκώντας στο καλύτερο. Ο Γιάννης Λυμπέρης έχει αποδείξει στη μακρά διαδρομή του ότι εκτός από Δήμαρχος των έργων είναι ένας άνθρωπος που ακούει τους νέους, είναι κοντά τους, γνωρίζει τις ανάγκες τους και έχει την διάθεση να μοιραστεί την εμπειρία του. Στο πλευρό του έχουμε να μάθουμε πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα και πιστεύω ότι στη νέα θητεία θα δοθεί το βήμα στη νέα γενιά, ώστε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για τον τόπο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η ευχάριστη διαπίστωση για εμένα σε αυτές τις εκλογές, είναι η διάθεση των νέων ανθρώπων να έχουν ενεργή συμμετοχή. Αυτό είναι πολλά υποσχόμενο για τον τόπο και η Μαρία είναι μία νέα, δραστήρια γυναίκα, με άποψη και διάθεση να δουλέψει για τον δήμο μας. Άλλη μία σημαντική υποψηφιότητα με την παράταξή μας. Την ευχαριστώ και της εύχομαι καλή επιτυχία» δήλωσε ο Γιάννης Λυμπέρης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα