20/09/202312:48

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών N. Ηλείας: Προσφορά αγάπης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα  της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας προς ενίσχυση με εφόδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας των κατοίκων της Θεσσαλίας,  πήρε την απόφαση να καλέσει όλους τους Συναδέλφους,εν ενεργεία και μη, , είτε μέσα από τα τα μέλη του ΔΣ στα Τραπεζικά τους Καταστήματα, είτε μεμονωμένα να προσφέρουν ό,τι δύνανται, ώστε όλα μαζί να καταλήξουν στους εκπροσώπους των πληττομενων .

Και πράγματι, με μεγάλη προθυμία οι Τραπεζικοί των καταστημάτων του Πύργου και της περιοχής ευαισθητοποιημένοι από το βαρύ πλήγμα, κάλυψαν με τις συνδρομές τους ολά τα έξοδα της βοήθειας[,είδη ρουχισμού , διαρκείας,εφόδια κλ]..

        Επιπροσθέτως, το Δ.Σ. αποφάσισε να αγοράσει επιπρόσθετα τρόφιμα μακράς διαρκείας, ώστε και αυτά μαζί με τις προσφορές  εργαζομένων και συνταξιούχων , να αποσταλούν για την ανακούφιση των εκεί κατοίκων .

Η υποδοχή και  παραλαβή έγινε  από τον αντιπ/ρχη κ. Νίκο Κοροβέση , εκφράζοντας ,στις δηλώσεις του,τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για τον δραστήριο σε ολους τους τομείς Σύλλογο  αλλά και για την συνεχή παρουσία του ιδιαίτερα στον τομέα της Κοινωνικής Προσφοράςκαι  παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,τον Αντιπρόεδρο κ.Χρήστο Σκυλλάκο ,εκφράζοντας την ευαρέσκειά τους για την εξαιρετική πρωτοβουλία και υποσχόμενοι αδιάκοπη παρουσία στα Κοινωνικά δρώμενα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα