«27 χρονών παλικάρι να είναι μέσα στις φυλακές για τα εγκλήματα του πατέρα;» – News.gr
28/06/201907:45

«27 χρονών παλικάρι να είναι μέσα στις φυλακές για τα εγκλήματα του πατέρα;» – News.gr

[ad_1]

Ξεσπά η μητέρα του 27χρονου στη Ζάκυνθο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του γιατί τους κακοποιούσε

Σήμερα ξεκινά η δίκη του Αλέξη, οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο, γιατί όπως ισχυρίζεται, κακοποιούσε τα μικρότερα αδέρφια του.

Η μητέρα του η οποία βρίσκεται στο πλευρό του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και με φωνή «σπασμένη», φανερά συγκινημένη, δήλωσε πως ο Αλέξης «πάντα ήταν ο ήρωάς μου. Το στήριγμα μου. Τώρα που σας μιλάω είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν άντεξε το παιδί μου γι αυτό το έκανε. Δεν άντεξε…»

Η κυρία Μαρία η μητέρα του Αλέξη λυγίζει. Σήμερα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Πάτρα, προκειμένου να σταθεί δίπλα στο γιο της, την ώρα που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

«Φάρμακα έχω πάρει, χάπια παίρνω για να κρατηθώ στα πόδια μου. Δε θέλω να συγκινηθώ μπροστά του. Θέλω να του δώσω κουράγιο να με δει ότι είμαι δυνατή και ας μην είμαι μέσα μου δυνατή. Εγώ θα του δείξω ότι είμαι δυνατή» δήλωσε η μητέρα του Αλέξη.

Όπως είπε, στα 27 του σήμερα αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. «27 χρονών παλικάρι να είναι μέσα στις φυλακές για τα εγκλήματα του πατέρα; Αυτός θα έπρεπε να είναι στη θέση του Αλέξη όχι ο γιος μου. Ο γιος μου το έκανε για να σώσει την οικογένεια να σώσει την τιμή μας. Αυτός (σ.σ: o πατέρας) έχει κάνει τα χειρότερα εγκλήματα του κόσμου».

Σχετικά Tags
Έγκλημα Ζάκυνθος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα