09/05/202419:54

Βόλος: Μάχη των γιατρών για τον 24χρονο τραυματία στη βιοτεχνία μετάλλου

Μάχη δίνουν οι γιατροί προκειμένου να ελέγξουν τα σοβαρά τραύματα που υπέστη 24χρονος εργαζόμενος μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα στη βιοτεχνία μετάλλου όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος φέρεται να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στα άκρα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού σταθμού ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» Γιώργος Κουτσινάρης, δήλωσε ότι ο 24χρονος έχει υποστεί ακρωτηριασμό στο πέλμα του ενός ποδιού.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό εργατικό ατύχημα, ο νεαρός φέρεται να γλίστρησε και έπεσε από σκάλα κατά τη διάρκεια εργασιών αμμοβολής. Αποτέλεσμα της πτώσης του 24χρονου ήταν να εγκλωβιστούν τα πόδια του στον κοχλία του μηχανήματος.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικής δυνάμεις που έσωσαν μάχη προικισμένου να τον απεγκλωβίσουν, ενώ τα λεπτά κυλούσαν μαρτυρικά για όλους όσοι βρισκόταν μέσα στο εργοστάσιο και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να συνδράμουν το έργο των αρμοδίων αρχών.

Πηγή: cnn.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα