19/05/202420:05

ΑΟΛΑ Πύργου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έντονο συναγωνισμό και ενδιαφέρον το 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ- Νικητές οι Πέτρος Παντελή- Πάμπλο Λάος – Καθυστέρηση λόγω εξόδου πληρώματος

Το επετειακό φετινό Ολυμπιακό Ράλλυ αποδείχθηκε γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές έως το τέλος. Η πρώτη θέση πέρασε διαδοχικά από τον Γιάννη Παπαδημητρίου για τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές, στον Γιώργο Αμούτζα για τις τρεις επόμενες και στο τέλος κατέληξε στα χέρια του Κύπριου Πέτρου Παντελή με συνοδηγό τον Πάμπο Λάο (Renault Clio R3)

Οι Αμούτζας-Παναγιωτούνης ανέβηκαν στην πρώτη θέση του Ολυμπιακού Ράλλυ, μετά την 4η Ε.Δ.

Οι μέχρι πρότινος επικεφαλής Παπαδημητρίου-Κουζιώνης εγκατέλειψαν στην Αλφειούσα από σπασμένο ψαλίδι ενώ και οι Τσολακίδης-Πολυζώης εγκατέλειψαν από σπασμένο τροχό!

ΝΕΟΤΕΡΑ

H έξοδος των Καλαμαρά-Λαμπράκη στην Αλφειούσα δημιουργεί καθυστέρηση 80 λεπτών στον αγώνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας του αγώνα ΑΟΛΑΠ: «Με 80 λεπτά καθυστέρηση θα εκκινήσει το δεύτερο σκέλος του Ολυμπιακού Ράλλυ, καθώς μία έξοδος των Καλαμαρά-Λαμπράκη στην Αλφειούσα είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του.»

ΝΕΟΤΕΡΑ

Κέρδισαν την 5η Ε.Δ. και αύξησαν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους οι επικεφαλής του Ολυμπιακού Ράλλυ, Αμούτζας-Παναγιωτούνης. 11,5 δευτ. μακριά από την κορυφή είναι οι δεύτεροι Παντελή-Λαός, με τους Χαλκιά-Κομνό να είναι στην τρίτη θέση και να κρατάνε πίσω τους τους Καρανικόλα-Κακαβά! Οι Χατζημάρκος-Τσαούσογλου ακολουθούν. Παραμένουν στην κορυφή της Ομάδας Ν οι Σταυρόπουλος-Πανούτσος, ενώ στην F2 οι Πολυκάρπου-Βότσης δεν απειλούνται. Στην F2 E συνεχίζουν να προηγούνται οι Δημόπουλος-Σκαλτσάς.

ΝΕΟΤΕΡΑ

Τρομερή μάχη για τη νίκη στο 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ μετά και την προτελευταία Ε.Δ.! Οι Αμούτζας-Παναγιωτούνης παραμένουν στην κορυφή, με τους Παντελή-Λαό όμως να απέχουν πλέον μόλις 1,3 δευτ. από τους επικεφαλής! Οι Καρανικόλας-Κακαβάς και Χατζημάρκος-Τσαούσογλου είναι λίγο πιο πίσω και αναμένεται να τα δώσουν όλα για όλα για μια θέση στο βάθρο. Στην Ομάδα Ν οι Τσούλος-Σπυρογιάννης πέρασαν πρώτοι. Οι Πολυκάρπου-Βότσης και Δημόπουλος-Σκαλτσάς είναι πρώτοι στην F2 και στην F2 E αντίστοιχα.

ΝΕΟΤΕΡΑ

Μεγάλοι νικητές του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ οι Πέτρος Παντελή-Πάμπος Λαός!

Οι Κύπριοι, πρωταθλητές στην πατρίδα τους το 2019, Πέτρος Παντελή-Πάμπος Λαός έτρεξαν με Renault Clio Rally3.

Συνολικά από τα πενήντα πληρώματα τερμάτισαν 31, με μεγάλες απώλειες.

Αποκάλυψη για το Ολυμπιακό Ράλλυ ο 2ος Γιώργος Αμούτζας (Ford Fiesta R3) (με συνοδηγό τον πολύπειρο Ηλία Παναγιωτούνη).

Την 3η θέση κατέκτησαν ο Θέμης Χαλκιάς με τον Νίκο Κομνό (Ford Fiesta R3), ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι Νώντας Καρανικόλας – Γιώργος Κακαβάς (Ford Fiesta R3), Max Rendina – Emanuele Inglesi (Skoda Fabia R5) και οι Flandy – Denis Giradeut (Ford Fiesta R3).

  • Ενημέρωση σε εξέλιξη για τα νέα του αγώνα, και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΟΛΑΠ (www.aolap.gr) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σωματείου (www.facebook.com/aolapyrgou).
  • Ζωντανά αποτελέσματα: https://www.infomega.gr/live/

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα