29/06/202411:37

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Με επιτυχία η μουσική εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Photos)

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Μουσική εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Πύργου, η εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς και την αποφοίτηση των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης. Η χορωδία του σχολείου, υπό τη διεύθυνση της Υποδιευθύντριας κ Κωνσταντίνας Σακκά-Κυρίτση, εκπαιδευτικού Μουσικής, τραγούδησε μελωδικά, αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν εποχές και παραμένουν ζωντανά, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδών, με τη συνοδεία του Γιώργου Γκιντζίρη στο πιάνο, του Δημήτρη Μαλεβίτη στο μπάσο και του Νίκου Στεφανίδη στην κιθάρα.

Τη μουσική βραδιά άνοιξε με εγκάρδιο χαιρετισμό η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Μπαντούνα, η οποία στη συνέχεια ευχαρίστησε τους μουσικούς και τους επέδωσε αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους στην όμορφη γιορτή του σχολείου. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Πύργου κ. Μάρθα Ιακωβίδου. Στη συνέχεια, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, με λόγια αγάπης και ευχές για το μέλλον, αποχαιρέτησαν τους αποφοίτους και τους προσέφεραν ένα συμβολικό αναμνηστικό.

Στο χορωδιακό σχήμα των μαθητών συμμετείχαν και τραγούδησαν μαζί τους οι εκπαιδευτικοί του σχολείου: κ. Αθηνά Παναγούλια, Αγγλικής Γλώσσας, κ. Θεοδώρα Μπουροπούλου, Φιλόλογος, κ. Αναστασία Διαμαντοπούλου, Αγγλικής Γλώσσας, κ. Ευθύμιος Σπίνος, Βιολόγος και κ. Ιωάννης Πετρόπουλος, Πληροφορικής.

lixi7aa

Τα όμορφα τραγούδια προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του πολυπληθούς κοινού το οποίο συμμετείχε τραγουδώντας μαζί με τη χορωδία. Στο κλείσιμο της μουσικής βραδιάς ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Καννής μίλησε με ενθουσιασμό για το μουσικό ταξίδι που προσέφερε η χορωδία του σχολείου με τους μουσικούς. Η γιορτή έκλεισε με ευχές από τη Διευθύντρια για καλό καλοκαίρι και ακολούθησε κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Στάθης Καννής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Πύργου κ. Θεόδωρος Κόρδας, η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Μαρία Μπαχού, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών Δ.Ε. Ηλείας κ. Φώτιος Οικονόμου, η Διευθύντρια του 2ου ΓΕ.Λ. Πύργου κ. Νικολία Μπουροπούλου, ο Διευθυντής του 4ου ΓΕ.Λ. Πύργου κ. Παύλος Αυγερινόπουλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Πύργου, γονείς των μαθητών/τριών του σχολείου και πλήθος κόσμου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα