14/04/202418:52

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Συμμετοχή μαθητών/τριών στο 16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης στην Κρέστενα (Photos)

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Συμμετοχή μαθητών/τριών στο 16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης στην Κρέστενα


Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Πύργου συμμετείχαν στο 16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης που πραγματοποιήθηκε στην Κρέστενα, στον χώρο της Γιορτής Σταφίδας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετείχαν στους παραδοσιακούς χορούς με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Φωτεινή Δανιελιάν, φυσικής αγωγής και χόρεψαν χορούς της Πελοποννήσου: Τσακώνικο, Τσάμικο και Καλαματιανό. Στο τέλος του φεστιβάλ οι μαθητές του σχολείου χόρεψαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας μαζί με τους μαθητές άλλων σχολείων.


Οι μαθητές είχαν μια όμορφη εμπειρία με τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ το οποίο είχε πολυθεματικό χαρακτήρα (χοροί, τραγούδια, κατασκευές μαθητών, κ.α.) και πρόβαλε την ομαδικότητα, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα μαθητών και εκπαιδευτικών και την εξωστρέφεια του σχολείου προς την κοινωνία.
Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ. Φωτεινή Δανιελιάν, φυσικής αγωγής, κ. Παναγιώτα Τσαγκαρουσιάνου, φιλόλογος και κ. Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, πληροφορικής.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα