26/05/202415:47

3ο RUN PYRGOS: Πάνω από 1.000 μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για την ίδια τη ζωή…- Με επιτυχία το δρομικό event με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης (photos)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 3ο RUN Πύργου

Πάνω από 1000 μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για την ίδια τη ζωή…

Με επιτυχία το δρομικό event το Σάββατο (25/05) με αφετηρία και τερματισμό των διαδρομών του, στην κεντρική πλατεία της πόλης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο RUN Πύργου που έγινε το Σάββατο (25/05) με αφετηρία και τερματισμό των διαδρομών του, στην κεντρική πλατεία της πόλης (στο χώρο μπροστά από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πύργου οι συμμετέχοντες, όλων των ηλικιών, σε αυτόν τον αγώνα -για την ίδια τη ζωή- ξεπέρασαν τους 1000, τρέχοντας στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Το 3ο RUN PYRGOS διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου μαζί με το Pirgos Athletic Events, και τους Αθλητικούς Συλλόγους Αίολο Πύργου και Ατρόμητο Λαστεΐκων καθώς επίσης και με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, λίγο πριν δώσει την εκκίνηση για τους δρομείς των 5 χιλιομέτρων, επισήμανε πως «ο δήμος έχει ως προτεραιότητα τη νεολαία» και πώς «όλα γίνονται για το αύριο αυτού του τόπου». Πρόσθεσε επίσης ότι «σημασία στον αγώνα αυτό είχε η συμμετοχή και όχι η νίκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ` όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και στοματικό διάλυμα. Παράλληλα τα μέλη του συλλόγου συμβούλευαν τους αθλητές και τους θεατές να φροντίζουν την στοματική τους υγιεινή και να επισκέπτονται τακτικά τον οδοντίατρό τους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα