11/01/202018:21

Ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός εκπροσωπώντας τον Αλ. Τσίπρα στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο HELLAS LIBERTY , εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στις 09.01.2020 ήταν ο Βουλευτής Ηλείας  του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Καλαματιανός επεσήμανε:

👉Το Ναυτικό Επιμελητήριο αποτελεί τον θεσμοθετημένο σύμβουλο της πολιτείας στα θέματα της ναυτιλίας και είναι ιδιαίτερη η συμβολή του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κουστούμι
👉Η ναυτιλία στο σύνολό της αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την πατρίδα μας και μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας για το σύνολο του πληθυσμού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα στέκονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
👉Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της ναυτικής εκπαίδευσης, η ενίσχυση της θαλασσινής ανάπτυξης, η αναζωπύρωση της ελληνικής ναυτοσύνης και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής ναυτιλίας με ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των Ελλήνων ναυτικών στα με Ελληνική σημαία και γενικότερα στα Ελληνόκτητα πλοία, θα πρέπει να είναι επιδίωξη όλων μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και εσωτερικός χώρος
👉Η διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων στη ναυτιλία πιστεύω ότι μπορεί να συνδυαστεί με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος
👉Άλλωστε, η επί χιλιετίες συσσωρευμένη ναυτική γνώση και οργάνωση του λαού μας είναι αυτή που εγγυάται το πρωταγωνιστικό παρόν και μέλλον της ναυτιλίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα στέκονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα