30/04/202318:40

43ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Νικητές οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία- Δεύτεροι οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης και τρίτοι οι Γιάννης Μπαντούνας- Ηλίας Παναγιωτούνης της Α.Ο.Λ.Α.Π.- Αναλυτικά η κατάταξη (photos)

43ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Νικητές οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία- Δεύτεροι οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης και τρίτοι οι Γιάννης Μπαντούνας- Ηλίας Παναγιωτούνης της Α.Ο.Λ.Α.Π. μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα και πολύ κόσμο να παρακολουθεί τις τρεις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του αγώνα που ήταν και ο πρώτος χωμάτινος για φέτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ράλλυ και να χειροκροτήσει και τα 44 πληρώματα που ρίχτηκαν στη μάχη με τον χρόνο.

Στην Ομάδα Ν οι Κύρκος-Πολυζώης είναι πρώτοι, μπροστά από τους Τζέμο-Σαίνη και Ηλιόπουλο-Κόντο. Στα δικίνητα προηγούνται οι Καρανικόλας-Κακαβάς και ακολουθούν οι Αγγελόπουλος-Δίπλας και Αμουτζας-Ηλιόπουλος.

Τέταρτοι ήταν στην τελικοή κατάταξη οι Πάνος Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης και στην 5η θέση άλλος ένας οδηγός της Α.Ο.Λ.Α.Π. Ντίνος Τζέμος-Δημήτρης Σαΐνης.

Στην 6η θέση τερμάτισαν οι Επαμεινώνδας Καρανικόλας- Γιώργος Κακαβάς.

Το 43ο Ολυμπιακό Ράλλυ διεξήχθη από την ΑΟΛΑΠ. Συνδιοργανωτές του αγώνα ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Θεσμικοί υποστηρικτές ήταν η ΔΗΚΕ Πύργου, το Επιμελητήριο Ηλείας και ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου “Ερμής”.

 

Αναλυτικά η κατάταξη:

FOC-1

FOC-2

FOC-3

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

φωτογραφίες απο την ΑΟΛΑΠ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα