17/02/202018:05

Πύργος: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Γιώργου Λαχανά μόλις στα 57 του χρόνια

Θλίψη σε συγγενείς, φίλους, και συναδέλφους αλλά και γενικότερα στην τοπική κοινωνία του Πύργου προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού και πρόωρου θανάτου σε ηλικία μόλις 57 ετών, του συνταξιούχου αστυνομικού Γεωργίου Λαχανά, ο οποίος επί σειρά ετών με σθένος είχε παλέψει σοβαρά προβλήματα υγείας  και δυστυχώς χθες εντελώς ξαφνικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο εκλιπών υπηρέτησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για πολλά χρόνια, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και στο Επιτελείο.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Πύργου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Ανακοίνωση για το χαμό του επί χρόνια συναδέλφου τους, έβγαλε το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας. Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του αλησμόνητου συναδέλφου μας Γιώργου Λαχανά στην οικογένεια του.

Ο Γιώργος τίμησε όσο ολίγοι το αστυνομικό λειτούργημα με ασύγκριτο ήθος και κοινωνική ευαισθησία. Υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα πρότυπο αστυνομικού και σημείο αναφοράς για την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Συνάδελφοι και πολίτες του Πύργου θα τον θυμούνται πάντα για τον ηθικό και ανιδιοτελή χαρακτήρα του».

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα