18/03/202415:12

48ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι: Με πολύ κέφι, χορό, εκατοντάδες καρναβαλιστές, άρματα και πολλούς θεατές το ξέφρενο αποκριάτικο ξεφάντωμα στην καρναβαλική παρέλαση στα Λεχαινά (photos)

Με πολύ κέφι, χορό, εκατοντάδες καρναβαλιστές, άρματα και πολλούς θεατές το ξέφρενο αποκριάτικο ξεφάντωμα στην καρναβαλική παρέλαση στα Λεχαινά για το 48ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι.

Στην φετινή παρέλαση του Λεχαινίτικου Καρναβαλιού, ξεχωριστό χρώμα έδωσε ο υπέροχος καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης που ήταν και ο παρουσιαστής, σκορπίζοντας κέφι και χαρά σε όλους σε ένα καρναβαλικο ξεφάντωμα.

Για πρώτη φορά το Λεχαινίτικο καρναβάλι απέκτησε το δικό του τραγούδι, σε στίχους του Σάκη Παναγιώταρου που ερμήνευσε ο Γιάννη Ζουγανέλης  ο οποίος  έχει συνθέσει και τη μουσική και μάλιστα δωρεάν.

Ο βασιλιάς καρνάβαλος μαζί με την Φιλαρμονική Λεχαινών άνοιξαν την καρναβαλική παρέλαση ,  ακολούθησε ο χορός των Γεννίτσαρων και το γαϊτανάκι και ακολούθησαν εκατοντάδες καρναβαλιστές σε γκρούπ με ευφάνταστες στολές αλλά και σατιρικά άρματα που σχολίαζαν θέματα της καθημερινότητας.

Αμέσως μετά την παρέλαση ακολούθησε στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη με τους μουσικούς του όπου εκτός από μουσικές και τραγούδια είχε και αρκετά σκετσάκια με αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Το 48ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι διοργάνωσε ο Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών σε συνεργασία με το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ,φορείς της περιοχής και την υποστήριξη πολλών χορηγών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα