01/09/202313:12

49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Εκδηλώσεις στον Πύργο Παρασκευή και Σάββατο 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ξυστρή

Το ταξίδι του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» συνεχίζεται τις επόμενες μέρες και στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Πύργο, στο Πάρκο Ξυστρή μεταφέροντας το σύνθημα «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να “γενούνε τα σκοτάδια λάμψη” (Ν. Χικμέτ)». 

Ιδιαίτερα φέτος στο Πύργο οι εκδηλώσεις θα είναι διήμερες, Παρασκευή και Σάββατο 1 και 2 Σεπτεμβρίου δείχνοντας ότι το αποτέλεσμα των Βολευτικών εκλογών τον Μάη και τον Ιούνιο και στο νομό μας δεν ήταν ευκαιριακό. Αποδείχτηκε αυτό με τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλο το νομό και θα αναδειχτεί ακόμα περισσότερο με την συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας στο διήμερο Φεστιβάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

Την πρώτη μέρα περιλαμβάνει hip-hop συναυλία με τους: «Το σφάλμα», Ζωγράφο, «Chetto Rock» και «Raibo». Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα χαιρετίσει ο Χρήστος Αθανάσουλας, υποψήφιος δήμαρχος Πύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και θα ακολουθήσει λαϊκό – ρεμπέτικο γλέντι με την Μαριώ.

Στον χώρο προβλέπονται δραστηριότητες για μικρούς φίλους στο παιδότοπο, για τους μαθητές, θεματικές εκθέσεις και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής». Στο χώρο επίσης θα υπάρχουν περίπτερα της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΕΘΕΕΑ.

festival kne ksistr 2

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα