08/05/202022:21

Δήμος Πηνειού: Προσφορά μασκών προστασίας για τα σχολεία από την εταιρεία «Σούλης-Κιούνις ΑΒΕΕ»

Υψηλής ποιότητας μάσκες προστασίας οι οποίες ήδη παραδόθηκαν στους διευθυντές  των σχολικών μονάδων, προσέφερε στο Δήμο Πηνειού η εταιρεία «Σούλης- Κιούνις ΑΒΕΕ».

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Αντώνης Σούλης επισκέφθηκε χθες στο δημαρχείο τον δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο και του παρέδωσε τις προστατευτικές μάσκες.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της και τη συμβολή της στην ενίσχυση των υπηρεσιών και των εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου στην αντιμετώπιση της μεγάλης υγειονομικής κρίσης, καθώς ενέργειες όπως αυτή αποδεικνύουν την αξία της αλληλεγγύης και της ενότητας στον αγώνα για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ειδικότερα ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: « Η εταιρεία «Σούλης -Κιούνις ΑΒΕΕ», η οποία διακρίνεται για την προσφορά της, λειτουργεί γόνιμα και αποδοτικά όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες και τους εργαζομένους της, αλλά και για την κοινωνία μας. Ο Αντώνης και ο Γιάννης Σούλης μας επισκέφθηκαν αυτές τις μέρες και μας προσέφεραν υψηλής ποιότητας μάσκες που φέρουν την σφραγίδα της εταιρείας, για να τις δώσουμε με τη σειρά μας στα σχολεία ενώ την προηγούμενη φορά η προσφορά ήταν για τους εργαζόμενους του Δήμου. Είναι μια επιχείρηση, η οποία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά μας και που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσφορά και τους κόπους τους για το κοινωνικό σύνολο. Ευχαριστώ την εταιρεία για την προσφορά και είναι ιδιαίτερη τιμή και για τον δήμο μας και για μένα προσωπικά, ως δήμαρχο Πηνειού».

Από την πλευρά του ο κ. Αντώνης Σούλης δήλωσε: «Είμαστε πάντα δίπλα στον δήμο, στις δράσεις των συλλόγων του όποτε μας το ζητούν και συνδράμουμε  ανάλογα με τις δυνάμεις μας στον μέγιστο βαθμό που μπορούμε.  Μακάρι οι εποχές να ήταν καλύτερες ώστε να μπορούσαμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο. Παρ΄ όλα αυτά θεωρώ  ότι ως επιχείρηση είμαστε δίπλα στην κοινωνία και τη στηρίζουμε από το 1980. Για  όσο συνεχίζουμε τη λειτουργία μας θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κοινωνία και τους πολίτες του δήμου Πηνειού».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα