28/06/201918:48

Δήμος Πύργου: Επίσκεψη προσκόπων του 1ου Συστήματος της πόλης στο Δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή

Τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή επισκέφτηκαν σήμερα αντιπροσωπία ενηλίκων στελεχών και παλαιών αρχηγών του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πύργου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ευχαριστήσουν το Δήμαρχο για τη συνεργασία και τη βοήθεια που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε έντονο συγκινησιακό χαρακτήρα. τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του Προσκοπικού συστήματος του Πύργου και του παρέδωσαν, ως ένδειξη ευχαριστίας δύο αναμνηστικά νομίσματα με το πρώτο σήμα του Προσκοπισμού στην Ελλάδα και το σημερινό.

Ο Αρχηγός Συστήματος κ. Γ. Καραμάνης μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Θέλαμε να κάνουμε μια πιο επίσημη απονομή του αναμνηστικού αυτού  στο Δήμαρχο, κατά την τελετή λήξης της κατασκήνωσής μας, η οποία συνέπιπτε και με τη λήξη της θητείας του Δημάρχου. Όμως, επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να εξασφαλιστεί, και επειδή ο Δήμαρχος Πύργου, τόσο προσωπικά, όσο και ως εκπρόσωπος  όλου του Δημοτικού Συμβουλίου μας έχει συμπαρασταθεί διαχρονικά, θα ήταν αγνωμοσύνη εκ μέρους μας να μην προλάβουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας δίνοντας αυτό το συμβολικό αναμνηστικό δώρο.»

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα