28/06/201921:39

Πύργος: Ενημερωτική εκδήλωση από την 1η ΤΟΜΥ Πύργου για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις συνέπειες από τη χρήση τους (Photos)

Στο πλαίσιο της δικτύωσης της 1ης ΤΟΜΥ Πύργου με φορείς της τοπικής κοινωνίας, και με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2019, η διεπιστημονική ομάδα της 1ης ΤΟΜΥ Πύργου, με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας αναφοράς πραγματοποίησε με επιτυχία ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις συνέπειες από τη χρήση τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του υπεύθυνου ψυχίατρου της ΟΚΑΝΑ στον Πύργο Ηλείας κ. Ηλιόπουλο Κωνσταντίνο και έγινε διανομή φυλλαδίων του ΟΚΑΝΑ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ορθή και έγκυρη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού αλλά και ειδικότερων ομάδων (όπως γονείς, εκπαιδευτικοί, γιατροί, εξαρτημένα άτομα, κ.α) για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τους κινδύνους από τη χρήση τους, την πρόληψη, τη θεραπεία, και η διανομή του σχετικού υλικού.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία Πύργου σε χώρο που παραχωρήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου από τις 11:00 μέχρι τις 12:00 π.μ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα