10/06/202017:12

Αυγερινοπούλου: Παραμένει το ΑΤΜ στη Νέα Φιγαλεία

Αυγερινοπούλου: Παραμένει το ΑΤΜ στη Νέα Φιγαλεία

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση την οποία έλαβε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, από την Τράπεζα Πειραιώς το ΑΤΜ της Νέας Φιγαλείας θα παραμένει στην κοινότητα. Η Δρ. Αυγερινοπούλου ήταν επί μακρόν σε συζητήσεις με την Τράπεζα, καθώς και με την τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας και την Τ.Ο. Νέας Φιγαλείας για την παραμονή του ΑΤΜ.

Εν τέλει το ΑΤΜ παραμένει στη θέση του, καθώς θα υπάρξει πρόσθετη ενίσχυση από το Δήμο, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου δήλωσε ευχαριστημένη από αυτή την εξέλιξη, αλλά επίσης υποστήριξε την ανάγκη να υιοθετηθεί μια γενικότερη πολιτική υποστήριξης ΑΤΜ και τραπεζικών καταστημάτων στους ορεινούς όγκους, παράλληλα βέβαια με την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών η οποία έχει ξεκινήσει και υλοποιείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς σε όλη τη χώρα. Τα χωριά μας δεν έχουν επαρκή πρόσβαση σε αρκετές υπηρεσίες. Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να μιλάμε για ποιότητα ζωής και να αναμένουμε ανάπτυξη και τουρισμό…

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα