27/06/202009:10

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο» – Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

«Έσπασε» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Ο άνδρας δηλώνει συγκλονισμένος για τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου» λέει μιλώντας στο Mega.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η κατηγορούμενη του δίνει τον ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει τη ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω».

Ο ίδιος αναφέρει ότι ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη:

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Μάλιστα, ο άντρας τονίζει πως μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο.

«Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Φόβο για τη σωματική της ακεραιότητα εκφράζει η κατηγορουμένη

Φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα εξακολουθεί να εκφράζει η 33χρονη.

Η φερόμενη ως δράστρια είχε ζητήσει τη μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού κι όχι στις φυλακές Θηβών, αίτημα που απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα.

«Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. Είναι σίγουρο ότι θα δεχθώ επίθεση. Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές, λέγοντάς μου “θα περάσεις καλά”» φέρεται να λέει η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

«Εκτίθεται πλέον σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητά της. Εννοώ δηλαδή ότι υπάρχει κίνδυνος να δεχθεί επιθέσεις αυτοδικίας, λιντσαρίσματος από συγκρατούμενες» αναφέρει ο δικηγόρος της 33χρονης.

 

cnn.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα