28/08/202016:39

Ανδρέας Νικολακόπουλος: “Επιβραβεύεται η προσπάθεια” – Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Επιβραβεύεται η προσπάθεια

 

Η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η διαρκής προσπάθεια, απέδωσαν καρπούς και αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα παιδιά της Ηλείας, τα δικά μας παιδιά, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις  σχολές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Σε μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, που θα καταγραφεί στην ιστορία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς δοκιμάστηκαν, ολόκληρη η κοινωνία βρέθηκε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες συνθήκες, ωστόσο τα παιδιά ανταποκρίθηκαν αποδεικνύοντας ότι η προσήλωση στο στόχο και η επιθυμία για επιτυχία, ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα όλο αυτό το διάστημα.

Για τα παιδιά μας ανοίγει πλέον ένας νέος κύκλος στη ζωή τους. Εύχομαι να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία, κάθε νέα πρόκληση και με επιμονή και υπομονή να κατακτήσουν τα όνειρά τους και να φθάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, έχοντας πάντα ως οδηγό τους τις αρχές και τις αξίες τους.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στα παιδιά τα οποία δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και η αναζήτηση νέων στόχων. Μερικές φορές κάποιοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο, ο δρόμος για την επιτυχία όμως είναι πάντοτε ανοιχτός και οι ευκαιρίες στη ζωή πολλές.

Καλή, νέα αρχή σε όλους!

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα