30/08/202012:14

Με πρωτοβουλία Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου: Αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία διαθέτουν οι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ 

Αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία διαθέτουν οι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πηνειού Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου διαθέτει πλέον αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία για καθαρισμούς εκτάσεων και έτσι προβλήματα της καθημερινότητας αντιμετωπίζονται άμεσα. Τα μηχανήματα, που αποτελούν περιουσία των δημοτών, ήδη ανέλαβαν δράση.

agrotika 2

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος παραδίδοντας τον εξοπλισμό δήλωσε: «Οι τρεις καταστροφείς είναι ένας για κάθε Δημοτική Ενότητα, για τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο του Τραγανού, του Βαρθολομιού και της Γαστούνης. Όλοι μαζί θα φυλάσσονται σε ένα σημείο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, οι χωρικοί αντιδήμαρχοι, θα συντάσσουν πρόγραμμα μαζί με τους προέδρους των Κοινοτήτων, ώστε να χρησιμοποιούνται για καταστροφή ζιζανίων και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την καθαριότητα εκτάσεων του Δήμου μας.

Ακολουθεί η παράδοση και του υπόλοιπου εξοπλισμού για κάθε Κοινότητα και πιστεύω πως είναι πρώτη φορά, που η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας έχουν άλλη οπτική γωνία. Οι «μαχητές» της καθημερινότητας παίρνουν λοιπόν τα «όπλα» τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Είναι μια κίνηση από τη Δημοτική Αρχή που δεν είχε όμοια ο δήμος Πηνειού, μία κίνηση που θα υπηρετήσει τη σωστή στρατηγική για να διατηρούμε τις πόλεις και τα χωριά του δήμου μας πεντακάθαρα και οπωσδήποτε να κάνουμε και τη διαφορά από όλους. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας και αυτό ακριβώς θα υπηρετήσουμε.

Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου αντιδημάρχους και την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο που ενέκρινε την εισήγησή μου αυτή. Είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, η οποία θα αποδώσει τα προσδοκώμενα για τον δήμο μας».

Ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος χωρικός αντιδήμαρχος του Δήμου Πηνειού, με αρμοδιότητα την δημοτική ενότητα Τραγανού, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο, ο οποίος φρόντισε να παραλάβουμε τους καταστροφείς και άλλα εργαλεία, απαραίτητα που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και παράλληλα θα δώσουν άλλη όψη στο Δήμο και στα δημοτικά διαμερίσματά του. Σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση των χωριών και να λύσουμε προβλήματα των δημοτών».

Ο κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, χωρικός αντιδήμαρχος αρμόδιος του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε: «Παραλάβαμε από τον δήμαρχο τρία χρήσιμα μηχανήματα για τον δήμο μας. Θα υπάρχει ένας σε κάθε πρώην Καποδιστριακό δήμο, γεγονός που θα μας λύσει τα χέρια, καθώς έχουμε πολλούς δρόμους και πολλά προβλήματα που δεν τα προλαβαίνει το ένα μηχάνημα που είχαμε, Για πρώτη φορά έχουμε δικά μας μηχανήματα και αυτό γίνεται με πρωτοβουλία του Ανδρέα Μαρίνου».

Ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Δήμου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήδη με την αγορά αυτών των τριών μηχανημάτων καταστροφής, τα οποία ήταν απαραίτητα για τον δήμο μας λύνονται αρκετά προβλήματα. Αναλαμβάνουμε δράση και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα με την πρωτοβουλία του δημάρχου και πάντα σε συνεργασία με τους προέδρους θα ομορφύνουν πολύ περισσότερο η πόλη και τα χωριά».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα