02/09/202020:52

Νέα Φιγαλεία: Εθελοντές καθάρισαν την είσοδο της πόλης- Σεβασμό στο περιβάλλον ζητούν από τους πολίτες (photos)

 Σε εθελοντικό καθαρισμό, στο νότιο τμήμα της πόλης της Νέας Φιγαλείας και πιο συγκεκριμένα από τη Πλατεία Ηρώων έως τη Παιδική Χαρά, προχώρησε μια παρέα νέων από τη περιοχή, αφού η εικόνα που αντίκριζαν επισκέπτες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού στο σημείο δεν ήταν η καλύτερη.

Παντού σκουπίδια, πλαστικά μπουκάλια, ποτήρια με καφέδες, κουτιά από τσιγάρα, μπουκάλες υγραερίου, χαρτικά και άλλα είναι μερικά αντικείμενα από αυτά που συνέλεξαν σε μεγάλες σακούλες οι εθελοντές.

Ταυτόχρονα υπάλληλοι του δήμου με χορτοκοπτικά καθάριζαν αριστερά και δεξιά του δρόμου ενώ απομάκρυναν και πολλά σπασμένα γυαλιά που βρέθηκαν σε σημείο του δρόμου και τα οποία ήταν πάρα πολύ επικίνδυνα για πεζούς και οχήματα.

Οι εθελοντές ζητούν από τους πολίτες να μην πετούν σκουπίδια στο δρόμο αλλά μόνο σε κάδους ώστε να διατηρείται καθαρό το περιβάλλον. Δυστυχώς όμως την επόμενη του καθαρισμού στο ίδιο σημείο βρέθηκαν εκ νέου κουτιά από τσιγάρα και πλαστικά μπουκάλια.

Θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή τους στο καθαρισμό στο προσωπικό του Δήμου καθώς και στο Παντοπωλείο Καπλάνη στη Νέα Φιγαλεία για τη χορηγία υλικών καθαρισμού.

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα