05/09/202010:14

Πύργος: Νεκρός ο 26χρονος Αναστάσιος Τασσόπουλος στο φοβερό τροχαίο χθες βράδυ στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος των Χανακίων με σύγκρουση ΙΧ οχήματος με νταλίκα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από το τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο οποίο έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ ο 26χρονος Αναστάσιος (Τάσος) Τασσόπουλος από τον Πύργο, όταν κινούμενος με κατεύθυνση προς τον Πύργο οδηγώντας το ΙΧ οχημά του, στο ύψος του “Χόχολη” στα Χανάκια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου οδηγούσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρευμα και να συγκρουστεί σφοδρότατα με μια νταλίκα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο 26χρονος να χάσει ακαριαία τη ζωή του ενώ ο δρόμος έκλεισε για περισσότερο από μια ώρα και η κίνηση των οχημάτων γινόταν από παράδρομους.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πύργου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στα Χανάκια.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ελκυστήρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα