05/09/202019:09

Πύργος: “Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Κομιώτης

Έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή μετά από μεγάλη και άνιση μάχη που έδωσε με σθένος σαν λιοντάρι με τον καρκίνο ο γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη του Πύργου Ανδρέας Κομιώτης.
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της πόλης του Πύργου στο άκουσμα του θανάτου του Ανδρέα Κομιώτη καθώς σχεδόν όλοι έχουν συνδέσει τα καλύτερα χρόνια στα νιάτα τους με διασκέδαση σε κάποιο από τα πολλά επιτυχημένα μαγαζιά διασκέδασης που είχε ανοίξει ο εκλιπών κατά την πάροδο των χρόνων σε Πύργο και Κατάκολο.
Μαγαζιά όπως τη Genesis, την Arena, το Capriccio, το Tango και άλλα καταστήματα που δημιούργησε και εξελίχθηκαν σε στέκια διασκέδασης για όλη τη νεολαία και όχι μόνο της πόλης και της περιοχής γενικότερα.
Δημιούργησε επίσης το κατάστημα επιγραφών με την ονομασία Reclama που συνεχίζει σήμερα της λειτουργία του η κόρη του Κωνσταντίνα μαζί με τη μητέρα της Αθανασία.
Επίσης όλοι θα θυμούνται τον Ανδρέα Κομιώτη ως έναν μεγάλο λάτρη των αγώνων ταχύτητας Ράλυ, όπου όντας και μέλος της ΑΟΛΑΠ είχε συμμετάσχει με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο σε πάρα πολλούς αγώνες ράλυ τόσο στην Ηλεία αλλά και σε όλη την Ελλάδα
Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα στον Άγιο Νικόλαο στις 18:00 μμ
Η συντακτική ομάδα του iliaweb.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αθανασία, τις κόρες του Κωνσταντίνα και Αφροδίτη, τα αδέρφια σου και τους άλλους οικείους του εκλιπόντος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα